To półfrancuskie ciastko wypełnione kremem Biscoff® Spread o wyjątkowym karmelowym smaku oraz wyczuwalną chrupkością ciasteczek Biscoff®. Kompozycję uzupełnia ciasteczkowa posypka.
Jakość i smak ciasteczek Biscoff® doceniane są przez konsumentów na całym świecie. Historia ich powstania oparta jest na rodzinnym rzemiośle z niezmienną od lat recepturą. Teraz również klienci w Polsce mogą rozkoszować się tym legendarnym smakiem. Półfrancuskie ciastko z kremem Biscoff® Spread i ciasteczkami Biscoff® odkrywa przed nami nowe smaki. To nie tylko połączenie tradycyjnego półfrancuskiego ciasta z kremem Biscoff® Spread ale uczta dla poszukujących wyjątkowych smaków. Wyczuwamy tu słodki karmel, nutę korzenną i odrobinę cynamonu. Ciastko będzie pysznym dodatkiem do porannej kawy i idealnym poczęstunkiem dla rodziny i przyjaciół.
Oryginalna francuska przekąska słodka bazująca na doskonałym cieście francuskim o delikatnej, listkującej strukturze. Doskonale komponuje się z delikatnym nadzieniem jabłkowym. Tu najlepiej sprawdza się powiedzenie, że sukces tkwi w prostocie.
Oryginalna francuska przekąska słodka bazująca na doskonałym cieście francuskim o delikatnej, listkującej strukturze. Doskonale komponuje się z delikatnym kremem budyniowym o smaku waniliowym. Tu najlepiej sprawdza się powiedzenie, że sukces tkwi w prostocie.
Kruchy, delikatnie chrupiący rogalik croissant o charakterystycznej warstwowej strukturze cienkich listków z wysoką zawartością masła (23%). Ma delikatne maślane wnętrze i lekko chrupiącą złocisto-brązową skórkę. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.
Produkt dedykowany specjalnie miłośnikom prostych, doskonale znanych i dobrze kojarzących się smaków. Delikatne ciacho z tym, co najlepsze - posypką z grubej, kruchej kruszonki. Najlepiej komponuje się z masłem i dżemem lub miodem w towarzystwie gorącego mleka lub kakao, choć z kawą smakuje równie wyśmienicie.
Wariacja na temat szarlotki. Doskonale kruche ciastko francuskie z nadzieniem jabłkowym zawierającym doskonale wyczuwalne kawałki jabłek. Niepowtarzalnego wrażenia dopełnia chrupiąca, słodka posypka.
Kruche, delikatnie chrupiące i bardzo aromatyczne ciastko półfrancuskie o charakterystycznej warstwowej strukturze cienkich listków, wypełnione duetem nadzień soczystego, lekko słodkiego truskawkowego oraz budyniowego. Wyśmienita słodka przekąska na każdą porę dnia wpisująca się w sezon truskawkowy.
- Produkt ręcznie zaplatany i dekorowany
- Lśniąca powierzchnia chałki dzięki natryskiwaniu żółtkiem jaj
Rogalik z nadzieniem kakaowo-orzechowym. Jego złoty i lśniący wygląd pobudza zmysły. Rogalik o obfitym rozmiarze i przepysznym, topniejącym, gładkim nadzieniu o smaku kakao i orzechów laskowych. Nadzienie rozłożone jest na całym rogaliku. Czekoladowa dekoracja pozwala na łatwe zidentyfikowanie smaku. Piękne, spójne warstwy ciasta uzyskane dzięki użyciu delikatnego francuskiego masła. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.
Pyszna słodka przekąska, która powstaje na bazie chrupiącego ciasta półfrancuskiego z dodatkiem masła. Nadzienie wypełniające ciastko po same brzegi stanowi zaskakujący i jednocześnie wyśmienity duet - połączenie słodkiego kremu budyniowego o smaku waniliowym z nadzieniem owocowym z kwaskowatą nutą, które powstaje z jagód, malin, czarnych i czerwonych porzeczek, truskawek i wiśni.
Rożek z jabłkiem, 95g