

Postaw na wyjątkowy smak wędlin, które powstają ze starannie wyselekcjonowanych wieprzowiny, wołowiny i drobiu i cechują się wysoką zawartością mięsa.
Wędliny pozbawione są dodatków w postaci glutaminianu monosodowego i fosforanów, dlatego zadowolą nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Wędliny dzięki naturalnemu procesowi wędzenia mają niepowtarzalny smak.
Podsuszana kiełbasa wieprzowa z dodatkiem wołowiny. 100 g produktu wyprodukowano ze 141 g mięsa. Bez dodatku glutaminianu monsodowego. Specjalnie dobrana mieszanka przypraw, wędzenie oraz dodatek wołowiny nadają produktowi szlachetny smak.
Salami wieprzowo-wołowe. Bez dodatku glutaminianu monosodowego, bez dodatku barwników. 100z g produktu wyprodukowano ze 126z g mięsa (wz tym 70z g wołowiny). Specjalnie dobrana mieszanka przypraw, wysoka zawartość wołowiny oraz podwędzanie produktu nadają mu szlachetny charakter iz smak.
Lubisz smak wędzonych wędlin? Musisz spróbować wysokiej jakości wędzonki z mięsa z szynki wieprzowej, o wysokiej zawartości mięsa. 100 g produktu gotowego wytworzono z 128 g mięsa z szynki wieprzowej. Surowiec do produkcji szynki z wędzarni leżakuje kilka dni w specjalnie przygotowanej zalewie, dzięki czemu wzbogaca swój bukiet smakowy, soczystość i kruchość. Wędzenie odbywa się przy użyciu dymu z drewna bukowego, co nadaje mięsu szlachetny wygląd i smak.
Cenisz sobie niepowtarzalny smak wędzonego mięsa? Skosztuj doskonałej wędzonki wyprodukowanej ze schabu wieprzowego, o wysokiej zawartości mięsa. 100 g produktu gotowego wytworzono z 128 g mięsa ze schabu wieprzowego. Do produkcji schabu z wędzarni użyto surowca, który dzięki leżakowaniu przez kilka dni w specjalnie przygotowanej zalewie wzbogaca swój bukiet smakowy, soczystość i kruchość. Wędzenie odbywa się przy użyciu dymu z drewna bukowego, co nadaje mięsu szlachetny wygląd oraz smak.
Cenisz frankfurterki za ich szlachetny smak? Spróbuj naszych wyjątkowych kiełbasek wyprodukowanych ze starannie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego z szynki. 100 g produktu finalnego otrzymano z 108 g mięsa wieprzowego. Frankfurterki wędzone są drewnem bukowym i olchowym, co podkreśla ich wyrafinowany smak i aromat oraz nadaje im szlachetny brązowo-złocisty kolor.
Kiełbasa żywiecka to szlachetna wędzona, podsuszana kiełbasa z szynki o wysokiej zawartości mięsa - 100 g produktu wyprodukowano z 131 g mięsa wieprzowego z szynki. Za jej charakterystyczny szlachetny wygląd i konsystencję odpowiada specjalnie wyselekcjonowane jasne mięso z szynki. Dzięki mieszance przypraw i wędzeniu dymem z drewna bukowego lub olchowo-bukowego kiełbasa żywiecka z szynki jest jedną z najczęściej wybieranych wędlin.
Kiełbasa szlachetna to produkt wędzony i pieczony, cechujący się wysoką zawartością mięsa wieprzowego - 100 g produktu otrzymano z aż 126 g mięsa wieprzowego. Kiełbasę wyprodukowano bez dodatku glutaminianu monosodowego oraz fosforanów.
Suszone i wędzone kabanosy swój wyjątkowy smak zawdzięczają wysokiej jakości wyselekcjonowanemu mięsu - 100 g produktu powstało z aż 175 g mięsa wieprzowego. Ich smak wzmacnia mieszanka naturalnych przypraw, a wędzenie dymem olchowo-bukowym nadaje kabanosom szlachetny złocisto-brązowy kolor i dodatkowo podkreśla smak mięsa. Dzięki kilkudniowemu procesowi suszenia kabanosy uzyskują niezwykłą kruchość i wyjątkowy charakter.
Kiełbasa śląska z szynki select to absolutna klasyka wśród kiełbas. Cechuje się wysoką zawartością starannie wyselekcjonowanego mięsa - 100 g produktu otrzymano z aż 105 g mięsa z szynki wieprzowej. O atrakcyjności kiełbasy śląskiej decyduje specjalnie opracowana mieszanka naturalnych przypraw, która nadaje produktowi ciekawy i wyrazisty smak. Z kolei dzięki wędzeniu dymem olchowym i bukowym kiełbasa ma wyjątkowy aromat i szlachetny brązowo-złocisty kolor.
Kiełbasa myśliwska to królowa wśród szlachetnych kiełbas. Wyprodukowana jest ze starannie wyselekcjonowanego mięsa (100 g produktu otrzymano z aż 157 g mięsa wieprzowego), do tego wędzona i suszona. Za jej szlachetny i wyrazisty smak odpowiada specjalnie dobrana mieszanka naturalnych przypraw w postaci czosnku, świeżo mielonego pieprzu i jałowca oraz wędzenie dymem olchowo-bukowym. Dzięki temu, że proces suszenia rozłożony jest na kilka dni, nadaje on produktowi odpowiednią kruchość i szlachetny charakter.
Schab z wędzarni to wyjątkowo smaczna wędzonka wytworzona z wysokiej jakości schabu wieprzowego. 100 g produktu powstaje z aż 128 g schabu wieprzowego. Do produkcji schabu z wędzarni używa się surowca, który dzięki leżakowaniu przez kilka dni w specjalnie przygotowanej zalewie wzbogaca swój bukiet smakowy, soczystość i kruchość. Wędzenie odbywa się przy użyciu dymu z drewna bukowego, co nadaje mięsu szlachetny wygląd oraz smak. Do schabu zvwędzarni nie dodajemy glutaminianu monosodowego ani fosforanów.
Szynka z wędzarni to wysokiej jakości wędzonka wyprodukowana z mięsa z szynki wieprzowej. Wyróżnia się wysoką zawartością mięsa - 100 g produktu wytworzono z aż 128 g szynki wieprzowej. Surowiec do produkcji szynki z wędzarni leżakuje kilka dni w specjalnie przygotowanej zalewie, dzięki czemu wzbogaca swój bukiet smakowy, soczystość i kruchość. Wędzenie odbywa się przy użyciu dymu z drewna bukowego, co nadaje mięsu szlachetny wygląd oraz smak. Do szynki z wędzarni nie dodajemy glutaminianu monosodowego ani fosforanów.